Segona reunió de control de l’equip ACTAIO amb el Consell Rector per a avaluar la situació i el progrés del Projecte Experimental VII

Segona reunió de control de l'equip ACTAIO amb el Consell Rector per a avaluar la situació i el progrés del Projecte Experimental VII

Hui, dia 15 de desembre de 2022, s’ha realitzat en el Àgora Alcoi la segona reunió de seguiment del Projecte Experimental VII.

L’equip ACTAIO ha presentat l’estat actual del Projecte al Consell Rector de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent, del qual formen part els Ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, les associacions empresarials FEDAC, IBIAE i COEVAL i les organitzacions sindicals CCOO i UGT.

L’equip ha explicat les diferents accions que s’estan realitzant per al desenvolupament de les línies de treball que es van definir inicialment, en la reunió celebrada el 16 de juny. Des que va començar aquesta edició del projecte, s’ha mantingut el focus en la Formació Professional, Innovació i la qualificació per al desenvolupament local. Tot això ha quedat reflectit en la segona reunió de control, on s’han exposat de quina manera l’equip ACTAIO està contribuint a la millora dels principis del projecte, així com les accions que s’han dut a terme en resposta als punts de millora proposats pel Consell Rector en la primera reunió de control. També han mostrat les dades concretes de les activitats ja realitzades, les que estan en procés i les previstes per al següents mesos, així com els municipis als quals aquestes iniciatives han arribat, sempre dins de les àrees funcionals d’Alcoi i la Vall d’Albaida.

El Projecte Experimental VII està subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa AVALEM TERRITORI.