ACTAIO fomenta l’ocupabilitat amb un itinerari de tallers en el municipi d’Ibi

ACTAIO fomenta l'ocupabilitat amb un itinerari de tallers en el municipi d'Ibi

Actaio (Acord Territorial per l’Ocupació Alcoi – Ibi- Ontinyent) inicia el projecte Experimental VII mantenint com a principal objectiu i amb caràcter global el foment de l’ocupació, el desenvolupament local en l’àrees funcionals d’Alcoi i la Vall d’Albaida i la Formació Professional adaptada al territori.


Actaio ha dut a terme les següent Accions, que consisteixen a impartir un Itinerari compost de diferents tallers, dirigits a l’Ocupabilitat, han tingut lloc en l’Edifici Pilen, C/ Vicente Aleixandre, 12. Ibi.

L’Itinerari està format per diferents Tallers d’Orientació laboral, realitzats per una Tècnica de Actaio, l’objectiu de la qual és ajudar a millorar les habilitats en la cerca d’ocupació.
Els tallers realitzats han sigut el 25/10 tractant-se de “Taller d’Elaboració del Currículum” Vam aprendre com elaborar un Currículum i adaptar-lo a les necessitats del mercat laboral. El dia 02/11 el “Taller Prepara L’Entrevista de treball” On s’analitza i practica les preguntes que ens podem trobar en una entrevista e treballe. També el “Taller Inscripció en el *Portalemp Ibi”, en aquest descrivim pas a pas la inscripció en el portal d’ocupació.
Finalment el dia 09/11 realitzem el “Taller Coneix els Canals de Cerca d’ocupació” En ell descobrim quals són els diferents canals disponibles per a arribar a totes les ofertes de treball.
D’altra banda, el mateix dia es va realitzar una altra vegada el “Taller Inscripció en el Portalemp Ibi”
Els tallers han aconseguit un total de 41 persones.


Agrair el suport rebut per a portar acabe aquests tallers, permetent establir els
nexes adequats per a continuar en la mateixa línia.


Fins a les Pròximes Accions ACTAIO. 
Fomentem l’OCUPACIÓ!