Jornades Actaio

Jornades Actaio

7 DE MARZO 2023

JORNADA #BUENASPRÁCTICAS

Es tracta d’una jornada en la qual difondrem propostes i experiències de les empreses del territori, participació dels treballadors en l’empresa i eines de Bones Pràctiques en l’atracció de talent (qualitat en l’ocupació, mesures de conciliació i flexibilització horària, beneficis socials, etc.)

8 DE FEBRER 2023

S’ha organitzat un Fòrum “Futur del Treball. Tendències”, que se celebrarà de manera presencial en el Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi (Av. de la Indústria, 5, 03440, Ibi) el dimecres 8 de febrer des de les 10´30 h fins a les 18´30 h, amb l’objectiu que les persones que busquen treball, alumnat i famílies, així com qualsevol interessat/a en el tema, coneguen les tendències de futur dels treballs que existeixen actualment en el territori.

2O DESEMBRE 2022

Jornada realitzada per ACTAIO (Acord Territorial per a l’Ocupació i Desenvolupament local d’Alcoi – Ibi- Ontinyent) per a l’alumnat de l’ESO, amb la finalitat de conéixer l’experiència de professionals de diferents professions estereotipades.

Jornada oberta realitzada per ACTAIO (Entenimentat Territorial per a l’Ocupació i Desenvolupament local d’Alcoi – Ibi- Ontinyent) i FEDAC (Federación Empresarial de l’Alcoià i Comtat).

14 DE SEPTEMBRE 2022

FP: BENEFICIS I MANERES DE PARTICIPAR COM A EMPRESA. AVANTATGES FP DUAL

Jornada oberta realitzada per ACTAIO (Entenimentat Territorial per a l’Ocupació i Desenvolupament local d’Alcoi – Ibi- Ontinyent) i COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida).

III Jornada realitzada per ACTAIO (Entenimentat Territorial per a l’Ocupació i Desenvolupament local d’Alcoi – Ibi- Ontinyent) per a ADL’s.

"Setmana de...Estratègies per a l'atracció del talent"
De l'1 al 4 de març 2022

DIRIGIT A GERÈNCIA O RESPONSABLES DE RECURSOS HUMANS DE LES EMPRESES

TEMÁTICA: ATRACCIÓ DEL TALENT CAP A LES OCUPACIONS I LES EMPRESES DEL TERRITORI. EL RELLEU GENERACIONAL

Es tracta d’una setmana en la qual difondrem i posarem en comú diferents idees, propostes i experiències que possibiliten a les empreses del territori ser més efectives en l’atracció del talent i garantir un relleu generacional en ocupacions principalment industrials.

DIRIGIT A RESPONSABLES DE GERÈNCIA O DEPARTAMENTS DE RECURSOS HUMANS.

ATRACCIÓ DEL TALENT CAP A LES OCUPACIONS I LES EMPRESES DEL TERRITORI. EL RELLEU GENERACIONAL

– L’empresa com a marca ocupadora (Employer Branding)

– Transferència del Coneixement. L’empresa com a centre d’aprenentatge, implicació amb els Centres Educatius i l’FP

– Bones Pràctiques: Salaris, Incentius, Beneficis, Igualtat, Flexibilitat Horària, Teletreball, Conciliació, Ètica en l’empresa

Conclusions i tancament jornades

Inauguració jornades

Jornades "Setmana de...Formació i Creixement"- Octubre 2021

Amb aquestes jornades vam voler conscienciar a les empreses i ciutadania sobre la importància de la formació de les persones, tant desocupades com ocupades, així com dels plans de formació i altres pràctiques de gestió empresarial que fan possible disposar de personal qualificat per a aconseguir un òptim creixement.

Vídeos de les jornades- Octubre 2021

Jornades "Agenda 2030" Treball decent i Creixement Econòmic-Febrer 2021

Aquestes jornades van tindre com a objectiu el compartir informació sobre les qüestions relacionades amb la igualtat d’oportunitats, la contractació laboral responsable, l’associacionisme empresarial i sindical, la seguretat i promoció de la salut en el treball, la millora de les relacions laborals en les situacions de conciliació i de noves modalitats o maneres de treballar accelerades per la situació actual com ho són, per exemple, la transformació digital o el teletreball.

Vídeos de les jornades- Febrer 2021