Participació i compromís en l’encontre de ADLs del territori Actaio

Participació i compromís en l'encontre de ADSLs del territori Actaio

El passat dia 18 de febrer vam realitzar el segon encontre d’Agents de Desenvolupament Local del territori Actaio que compren els municipis de les dues àrees funcionals d’Alcoi i la Vall d’Albaida, segon l’ Estrategia Territorial de la Comunitat Valenciana.

Tal com estava previst, vam iniciar amb la presentació de l’activitat d’Actaio i els seus projectes experimentals, seguidament vam tindre l’oportunitat d’aprendre com fer un bon ús de les eines digitals per a treballar de manera connectada i eficient amb l’experta en màrqueting i comunicació Clara Soler. Seguidament vam saber com i perquè l’organisme de Labora, ha obert un canal de Telegram per a comunicar-se amb el seu públic objectiu, a través d’una presentació virtual informativa des del seu Departament de Comunicació.

En finalitzar l’equip d’Actaio va presentar l’eina de Telegram com un mitjà d’informació i comunicació interna amb els ADLs del territori i així poder estar connectades de manera virtual per a tot allò que considerem útil i necessari per a fer un treball eficient per a potenciar l’ocupació, la competitivitat, la formació i el desenvolupament local. Mitjançant un treball col·laboratiu, totes les persones assistents a l’esdeveniment van aportar les seues idees i propostes per a fer un bon ús de l’APP que es va proposar com a eina idònia de treball per aquesta finalitat.

Per últim, no va faltar un espai per al networking amb les persones assistents favorit les relacions personals de manera presencial tan necessàries en l’actualitat.

Donem les gràcies a totes les persones i els organismes que han fet possible aquest encontre i especialment a Clara Soler i al Departament de Comunicació de Labora amb la seua responsable Ana Perales.