¡Creando redes! Próximo encuentro con agentes de desarrollo local del territorio *Actaio.

Fem xarxa! Pròxim encontre amb agents de desenvolupament local del territori Actaio.

El pròxim dia 18 de febrer de 2022 celebrarem una reunió a l’Espai Àgora Oberta d’Alcoi amb els Agents de Desenvolupament Local del territori Actaio, és a dir, els municipis que comprenen les comarques de l’Alcoià, Comtat, Foia de Castalla i Vall d’Albaida.

Aquesta reunió dona resposta a una de les necessitats detectades en la I Trobada d’agents locals d’ocupació que vàrem celebrar el passat juliol 2021 a la localitat d’Ibi, l’ajuntament de la qual és actualment el promotor del Projecte Experimental VI desenvolupat per l’equip tècnic d’Actaio.

L’objectiu d’aquesta reunió és la presentació del projecte Enxarxa’t, una eina innovadora que ens permetrà el treball col·laboratiu entre les Agents de desenvolupament local del territori Actaio.

A més ens acompanyarà la consultora Clara Soler experta en Marketing Digital – Inbound Marketing – Social Media Strategist que ens parlarà al voltant del bon ús de les eines digitals per a estar al dia de la informació més rellevant, treballar de manera col·laborativa i fer xarxa.

Seguidament des del Departament de Comunicació de Labora ens contaran la seua experiència en la implantació del canal Telegram per a informar, comunicar-se i fer comunitat amb la ciutadania.

De segur que hi traurem moltes idees i contactes per a continuar treballant junts/es per augmentar l’ocupabilitat, competitivitat i el desenvolupament local al nostre territori.