COEVAL i ACTAIO convoquen una jornada oberta a empreses i persones interessades per a donar a conéixer les novetats i avantatges de l’FP Dual

COEVAL i ACTAIO convoquen una jornada oberta a empreses i persones interessades per a donar a conéixer les novetats i avantatges de l'FP Dual

COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida) i ACTAIO (Acord Territorial per a l’Ocupació Alcoi-Ibi-Ontinyent) han convocat la Jornada “FP: Beneficis i maneres de participar com a empresa. Avantatges de la FP Dual”, que es celebrarà de manera presencial en la seu de COEVAL (Av. del Tèxtil, 22-Ontinyent), el dimecres 14 de setembre a les 16´30 h. amb l’objectiu de donar a conéixer a empreses, pimes, micropimes i autònoms, així com qualsevol interessat/da en el tema, informació sobre qué és l’FP dual, així dita ja que és formació que es dona i comparteix entre centres educatius i empreses, i els avantatges que la mateixa suposa per a les empreses en les seues diferents modalitats, centres educatius i alumnat implicat en ella. 

El contingut que es traslladarà en la Jornada és de summa importància per a COEVAL i ACTAIO ja que la nova Llei d’FP, que recentment ha entrat en vigor, suposa canvis de gran importància en la regulació de la FP a Espanya, sens dubte un dels més importants és la implantació en aquest curs de la FP Dual, possibilitant que els títols impartits en els centres educatius passen a ser duals, facilitant-se amb això l’ocupabilitat de l’alumnat.

Tot això motiva la necessitat de dur a terme aquesta Jornada informativa oberta a empreses i a qualsevol interessat/da en el tema de la FP, en la qual des de COEVAL i ACTAIO s’exposaran les novetats més destacades en matèria de formació professional que aquesta nova llei suposa i es comptarà amb la participació d’un centre educatiu, l’IES Jaume I i una empresa, Lidem, que donaran a conéixer, des del seu coneixement i experiència en el camp de la FP , els avantatges que per a totes les parts implicades suposarà l’important impuls que l’FP dual tindrà a partir d’aquest curs i l’impacte d’aqueixos avantatges en qüestions importants com l’ocupabilitat o la millora de la productivitat en les empreses.

Aquesta activitat està dins del Projecte Experimental VII, subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa AVALEM TERRITORI.