ACTAIO es reuneix amb el Consell Rector per a avaluar la situació i el progrés del Projecte Experimental VII

ACTAIO es reuneix amb el Consell Rector per a avaluar la situació i el progrés del Projecte Experimental VII

Hui, dia 29 de setembre de 2022, ha tingut lloc en Àgora Alcoi la primera reunió de seguiment del Projecte Experimental VII.
L’equip ACTAIO compta amb dues noves incorporacions, 2 tècniques de formació, les quals s’han presentat al Consell Rector de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent, del qual formen part els Ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, les associacions empresarials FEDAC, IBIAE i COEVAL i les organitzacions sindicals CCOO i UGT.

L’equip ha explicat les diferents accions que s’estan realitzant per al desenvolupament de les línies de treball que es van definir inicialment. Des que va començar aquesta edició del projecte, s’ha mantingut el focus en la Formació Professional, Innovació i la qualificació per al desenvolupament local, veient-se ara reflectit en aquesta primera reunió de control, on s’ha exposat de quina manera tangible està l’equip ACTAIO contribuint a la millora dels principis del projecte. També han exposat les dades concretes de les activitats ja realitzades, les que estan en procés i les previstes per al següents mesos, així com els municipis, pertanyents a les àrees funcionals d’Alcoi i la Vall d’Albaida, als quals aquestes iniciatives han arribat.

El Projecte Experimental VII està subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa AVALEM TERRITORI.