Newsletter Actaio Febrer

Newsletter Actaio Febrer

El mes de febrer ha estat molt complet d’activitats, en les quals  s’han intercalat les diferents línies de treball del Projecte Experimental V, tenint com a colofó final la realització de les Jornades Agenda 2030, treball decent i creixement econòmic.

El ritme de treball ha sigut intens, però estem molt contentes dels resultats obtinguts en totes les línies: foment de la FP, habilitats per a millora de l’ocupabilitat, motivació cap a l’emprenedoria social i implicació del teixit empresarial en  la sensibilització cap a les bones pràctiques per a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com a reptes acordats des de l’ONU.

Volem donar les gràcies a totes les empreses, organismes i professionals que estan involucrant-se a poc a poc en els nostres projectes de Actaio. Cada dia som més i  mostra d’això és la “Zona d’Empreses” que hem obert amb molt d’afecte per a oferir-los visibilitat i com una manera de retornar el seu interés i generositat. MOLTES GRÀCIES!

Pots veure en la següent  newsletter aqueix xicotet resum del realitzat i com és habitual ja, en l’última pàgina i en la web trobes el cartell de  l’agenda d’activitats per al mes de MARÇ 2021.

Segueix les nostres novetats a través de la subscripció a la web Actaio o en les xarxes socials.