Jornades Agenda 2030. Treball Decent i Creixement Econòamic

Jornades Agenda 2030. Treball Decent i Creixement Econòamic

En la constitució de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local (Actaio), es va considerar, com una oportunitat a nivell territorial, treballar sobre les pautes marcades en els Objectius de Desenvolupament Sostenible -ODS, especialment en la promoció d’un desenvolupament socioeconòmic, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva així com, el treball decent per a totes les persones.

Seguint aquests criteris s’ha organitzat aquesta setmana en línia al “Treball Decent i Creixement Econòmic” dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. Aquestes jornades ténen com a objectiu el compartir informació sobre les qüestions relacionades amb la igualtat d’oportunitats, la contractació laboral responsable, l’associacionisme empresarial i sindical, la seguretat i promoció de la salut en el treball, la millora de les relacions laborals en les situacions de conciliació i de noves modalitats o maneres de treballar accelerades per la situació actual com ho són, per exemple, la transformació digital o el teletreball.

Comptem amb persones especialitzades i que estan treballant en aquestes qüestions actualment, a més de l’aportació de les experiències en bones pràctiques d’empreses i organitzacions del territori que serviran d’exemple i d’estímul per a continuar avançant per a aconseguir les metes proposades, posant l’accent principalment en els objectius d’inclusió social i equitat social.

Agraïm a totes les persones, empreses, organismes i professionals la seua col·laboració en aquest programa especial de Actaio. Esperem que us siga d’utilitat i ens vegem de manera en línia en les activitats que, sens dubte, prometen pel nivell dels col·laboradors, molt interessants!

A més que tindrem un tancament espectacular. Una conferència motivadora en la qual cobrarà rellevància el bon humor i les bones pràctiques en els espais de treball.

Més informació i inscripcions en  https://www.actaio.es