Noticiari ACTAIO Juliol

Noticiari ACTAIO JULIOL

Bon dia família ACTAIO… Ja de vacances no? Nosaltres no ens podíem anar sense donar-vos el Noticiari de juliol.

Aquest mes hem donat molts tallers, comencem amb els de Itinerari Viu a Ontinyent, que han sigut dues setmanes on es va tractar el tema de la Cerca d’Ocupació. També parlem de Networking i Marca Personal, de Mercat Laboral a Alcoi i un últim sobre Preparar l’Entrevista de Treball on vam conéixer al nou alcalde d’Ibi.

Ja sabeu que ens encanta el Café i que teníem una sorpresseta preparada, sorpresa que ja ha vist la llum. El café amb Pepe Valiente va ser super interessant i ens va comptar moltíssimes coses, fa falta que us diga on heu d’anar per a veure’l? Per si de cas, la resposta és: En totes les xarxes socials! A més, aquest mes hem gravat un altre café amb un convidat que segur haureu vist per Linkedin… no us done més pistes Atents!

Reunions i més reunions, això ens caracteritza. Ens hem reunit aquest mes amb orientadors dels centres i amb les entitats formadores, tot per a preparar nous projectes, activitats, esdeveniments i tallers. Però no sols per a això, ens hem reunit perquè per fi pugueu veure el nostre nou merchandising, queda poc per a això tranquils, ja sabem que els bolis i llapis ACTAIO escriuen millor que la resta.

Ara sí, ens anem de vacances i ens acomiadem amb un esmorzar a l’altura. A qui no li agrada un bon chivito? Amics i amigues, que disfruteu de l’estiu i ens veiem a la volta de vacances.