Noticiari ACTAIO juny

Noticiari juny ACTAIO

Bon dia família ACTAIO, com esteu?
Portem ja dos mesos treballant i creiem que és necessari que sapieu de nosaltres i del que estem fent.

Aquest mes de juny ha passat volant. Comencem amb la reunió del consell rector on es feia oficial l’adhesió de les Mancomunitats de L’Alcoià i el Comtat i la de la Vall d’Albaida. Allí expliquem el nostre pla d’acció per a aquest projecte i vam exposar com afrontarem la situació del territori pel que fa al teixit empresarial i la Formació. Encara que deixem un buit per a un café i uns dolços.

Però que no tot siga menjar, aquest mes hem fet alguns tallers d’ocupabilitat, un sobre certificats de professionalitat i acreditació de l’experiència laboral, sobre com treballar en el sector públic i un altre per a traure-li partit a les xarxes socials en la cerca d’ocupació. També reunions, moltes reunions. En una d’elles vam ser a la seu de COEVAL, i entre xarrada i debat, sabeu que vam fer? Així és, ho esteu pensant, un cafecito amb dolços. Encara que tranquils, que allí es van tractar temes molt interessants sobre la Formació Professional, com l’adequació de l’oferta formativa a la demanda d’ús del territori, i l’FP Dual.

Com véis ha sigut un mes molt actiu, i estem preparant moltes coses que prompte veuran la llum,així que el mes que ve també està carregat de treball. Tindrem tallers, reunions, i una sorpresita nova… Ens prendrem un café, que tant ens agrada, amb un convidat estrela Ens veiem prompte!

ACTAIO