ACTAIO ORGANITZA UNA TROBADA PRESENCIAL ENTRE ELS TALLERS D’OCUPACIÓ DEL TERRITORI

ACTAIO ORGANITZA UNA TROBADA PRESENCIAL ENTRE ELS TALLERS D'OCUPACIÓ DEL TERRITORI

Aquesta activitat realitzada per ACTAIO està dins del programa AVALEM TERRITORI, subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social. Va tindre una alta assistència i participació dels diferents tallers d’ocupació que s’estan impartint en les zones de l’Alcoià i el Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida.

L’Acord Territorial per a l’ocupació i el desenvolupament local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent (ACTAIO) en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi han celebrat una Trobada de Tallers d’Ocupació, que va acollir el Espai Àgora d’Alcoi el divendres 29 de setembre des de les 08´30 h fins a les 14´00 h, amb l’objectiu de conéixer els diferents programes mixtos de formació i ocupació, en el qual compartir experiències i informació interessant per al seu futur professional.

A les 08´30 h va inaugurar la Jornada l’Ajuntament d’Alcoi, el Vicealcalde i Regidor de Promoció Econòmica, Àlex Cerradelo.

Seguidament Magui Candela, Directora del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi, va iniciar la jornada moderant una taula redona al costat de quatre exalumnes/as de diferents tallers, Zara González, Susana Gisbert, Jùlia María Bonet i Vicente Andreu, qui ens van explicar les seues experiències amb els tallers i posteriorment com a treballadors gràcies a aquesta mena de formacions.

A continuació a les 10´30 h Miguel Angel Ferri, Tècnic de ACTAIO, va moderar una distesa xarrada amb 5 empreses reconegudes. En la seua representació van acudir, Macarena Camarelles, Coordinadora SAD i Presidenta d’Ajudar-te Associació, Roberto Carlos Barberá, Cap de RH en Vaersa, Ana Perez, Directora Comercial de Seripafer, Esther Mollá, Gerent de Divertiment, S.L. i Ovidio Pérez, Administrador de Elasa Grupo.

Després de les seues intervencions, es va tractar el tema del procediment d’acreditació de competències, que va ser el precedent perquè José Luís Sánchez, Personal de Conselleria d’Educació, responguera a la pregunta Es pot convalidar un certificat professional per un títol d’FP?

Per a la clausura de la jornada, Magui Candela, compartint les conclusions de la Jornada i agraint l’assistència a tots i totes les presents. D’aquesta manera, es va donar per finalitzat la Primera Trobada de Tallers d’Ocupació del Territori organitzat per ACTAIO.