Noticiari ACTAIO GENER

Noticiari ACTAIO GENER

Bon dia família ACTAIO, com porteu els propòsits d’any nou? Nosaltres portem ja un mes sense dolços… a vorer que dura.

Però l’important és el treball, i d’això anem servits! I és que, tots els dies tenim visites a centres educatius del territori per a fer alguna de les nostres activitats, on fins i tot es conectem on-line amb empreses. Els alumnes ja fins i tot, ens reconeixen pel carrer. Però a més de les activitats a l’aula, continuem desenvolupant la nostra variada oferta d’activitats i serveis.
Este mes hem dut a terme un nou Grup d’acompanyament, un itinerari de 4 sessions on se’ls fa un breu acompanyament durant l’aprenentatge per a la cerca d’ocupació. Però també em impartit tallers sobre Xarxes Socials i Linkedin, enfocat a utilitzar estes plataformes per a la cerca d’ocupació, tallers de Treballar en el sector públic, o el de Millorar les habilitats per a parlar en públic.
Vau veure l’últim Café? Com algú tan jove pot ser ja professor d’un cicle i estar estudiant un altre alhora? Doncs aquest és Quique, un apassionat de la Formació Professional, i una ment inquieta. En Spotify i YouTube podeu escoltar el Podcast que vam gravar amb ell.

A final de mes hem tingut dos activitats rellevants; el divendres 26 celebrarem a Ontinyent el Fòrum d’orientació dels treballs amb futur, on diverses empreses van actuar com a agents orientadors als vora 350 alumnes participants, explicant les tendències de futur més rellevants. La jornada la va completar l’agent d’innovació d’Innovall que ens va parlar sobre tecnologia, innovació i els treballs del futur.
i el dimarts 30 va tindre lloc la Mesa d’Experiències “ACREDITA’T” a Ibi, on es van abordar diferents aspectes del procediment d’acreditació de competències de la ma del IVQP, del Coordinador de les seus ACREDITA de l’IES La Foia d’Ibi, així com de dues persones que van compartir la seua experiència d’haver passat per eixe procediment d’acreditació.
Però no us llevem més temps, este mes de Febrer aneu mirant les xarxes que us espera més ACTAIO

Salutacions família.