Noticiari ACTAIO FEBRER

Noticiari ACTAIO FEBRER

Bon dia família ACTAIO…s’apropa la primavera i la sang s’altera!!, el cos sap que s’acosten falles i setmana santa…

Nosaltres hem tingut un febrer carregat d’activitats, però de segur que no tant com el mes que tenim per davant, estigau atents.

Anem d’ací cap allà amb tallers i activitats a l’aula, i és que este mes hem realitzat a Ontinyent els tallers de Competències Digitals 3×3 i el Grup d’Acompanyament del qual ja hem parlat altres vegades. A més, em impartit tallers de CV, de Networking, i de Com parlar en públic, en didferents poblacions del nostre territori.

A les aules continuem treballant amb l’alumnat, i a poc a poc veiem que ens reconeixen i van assolint un poc millor tot allò que els comentem.

Este mes ens tocava fer un Directe d’Ocupabilitat sobre Estratègies per a l’Entrevista en línia, donant consells per a afrontar una entrevista des de darrere de la pantalla; que encara que la majoria crega que és igual que una presencial, no és així… però si vols saber més, ho hauràs de descobrir en el vídeo publicat en el nostre canal de YouTube.

Però què seria d’ACTAO sense una de les nostres jornades? Este mes hem realitzat el Fòrum de Treballs amb Futur, en aquesta ocasió a Ibi, on vam tindre la presència de moltes empreses i entitats que formen una part imprescindible de l’Acord Territorial.

I finalment, alguna cosa que potser ja haureu vist en les nostres rrss: la Mascota ACTAIO. Si vos dic GRISI, ACTIE o ESCARABÍN, vos sona? Sí, ells han sigut els que heu triat com a finalistes perquè un d’ells siga la nova mascota.

Esta setmana ens reunirem amb el Consell Rector i ací es veurà qui és el disseny elegit. Gràcies a tots el que heu participat amb la vostra votació, i especialment, a l’alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi, que ha aportat les seues propostes creatives.

Molta sort!

Prompte tindreu notícies, que passeu bona setmana i gaudiu de les festes

Salutacions família.