ACTAIO TANCA EL PROJECTE EXPERIMENTAL VII AMB UNA REUNIÓ AMB EL CONSELL RECTOR

ACTAIO TANCA EL PROJECTE EXPERIMENTAL VII AMB UNA REUNIÓ AMB EL CONSELL RECTOR

Hui, 28 de març del 2023 s’ha celebrat l’acte de clausura del projecte experimental VII en el Àgora Alcoi, amb el Consell Rector de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent, del qual formen part els ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent, les associacions empresarials FEDAC, IBIAE i COEVAL i les organitzacions sindicals CCOO i UGT.

L’equip tècnic de ACTAIO, format per 5 professionals, entre els quals es troben 3 tècniques de formació, 1 tècnica de recursos humans i 1 tècnic de comunicació i màrqueting, han explicat les accions realitzades durant el desenvolupament del Projecte Experimental VII: Formació professional, innovació i qualificació per al desenvolupament local.

S’han exposat les línies d’actuació: Qualificació de la població a través del sistema integrat de formació professional, com a resposta a les necessitats del teixit empresarial, l’empresa com a agent clau per a l’atracció i desenvolupament del capital humà, l’ocupabilitat, igualtat d’oportunitats i inserció laboral a través de noves metodologies adaptades a l’entorn digital i finalment, la consolidació d’estructura territorial i xarxes internes; dins de cadascuna d’elles, les accions concretes que ha dut a terme l’equip, així com els indicadors que s’han obtingut d’aquestes.

Com en anys anteriors, totes aquestes accions s’han executat en les localitats que comprenen les àrees funcionals del Projecte ACTAIO (Alcoi i La Vall d’Albaida). No sols això, també destacar l’augment del nombre d’activitats realitzades, així com l’abast i la visibilitat en el mitjà digital que s’ha pogut veure al llarg del Projecte Experimental.

El Consell Rector del Pacte ha donat l’enhorabona a l’equip, ressaltant la gran labor i qualitat de les nostres activitats, l’impacte de les nostres accions, i la consolidació de la Marca ACTAIO en el context territorial.

El Projecte Experimental VII està subvencionat per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa AVALEM TERRITORI.