Participació d’Actaio en formació d’Avalem Territori

Participació d'Actaio en formació d'Avalem Territori

L’equip tècnic d’Actaio ha tingut l’oportunitat de participar amb el programa Avalem Territori en la formació dirigida principalment per al personal tècnic dels projectes experimentals, encara que obert també per a totes les persones interessades.

Avalem Territori és una iniciativa impulsada per Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, coordinada per la Universitat de València i amb la participació de la Universitat d’Alacant i la Universitat Jaume I de Castelló. El programa formatiu per Avalem Territori s’està desenvolupant durant els mesos de juny i setembre de 2021, amb 13 sessions i pretén informar, formar i compartir experiències per a la realització dels projectes experimentals dels diferents pactes de la Comunitat Valenciana. El programa comprén 13 sessions realitzades de manera presencial però que s’emeten a més de forma virtual.

Actaio ha participat en dues sessions:

8 JUNY- “Avalem *erritori. Definició, resultats i models en el territori”. Realitzada des de Petrer pel Pacte del Vinalopó
13 JULIOL – “Projectes Experimentals Alacantins. Avaluació i experiències”. Realitzada des de Xixona pel Pacte ACTEI.

Per a nosaltres és un plaer compartir aquests espais i temps juntament amb la resta de companys/as de la resta de pactes de la província d’Alacant, ja que trobem sempre un gran suport que revitalitza la nostra il·lusió a seguir avant amb les activitats dels nostres pla de treball.

Donem les gràcies a l’organització del programa formatiu d’ Avalem Territori per comptar amb nosaltres, i agraïm la dedicació dels pactes que estan sent seus de les accions formatives presencials.
Ací podem consultar les diferents accions realitzades i la manera d’inscriure’s per a les pròximes sessions formatives.