Noticiari ACTAIO NOVEMBRE

Noticiari ACTAIO NOVEMBRE

Bon dia família ACTAIO, este mes ha vingut fort eh… però tranquils que ja fa olor a Nadal.

Hem començat novembre impartint tallers als centres escolars, ensenyant-los sobre recorregut de FP o Competències Professionals, però no hem deixat de costat els nostres famosos tallers d’ocupabilitat. Este mes hem parlat de Contracte, Ocupació Pública, Mercat laboral, Competències digitals i Acreditació. Com veieu, som ja uns experts amb una ampla oferta formativa, així que si encara no heu vingut no sé a què espereu. 

A més, de segur que hi ha una cosa que haureu pogut observar per les nostres xarxes i és que sí, este mes hem gravat un Café amb Fernando Soler i Marisa Micó, professor d’FP i Orientadora, respectivament. La xarrada va ser molt fluida i ens va resultar molt interessant escoltar com abordaven diferents temes professionals d’un mateix sector, però amb diferent participació en el procés de formació. Si fins i tot no l’has vista corre a Spotify o YouTube.

També hem organitzat algun esdeveniment. Si us dic… “Jo també puc!”…        Us sona a alguna cosa? ….Sii… la Jornada que realitzarem el dia 24, amb professionals de sectors estereotipats i amb alumnat de diferents centres educatius. Els seus testimoniatges ens van il·luminar esperança en matèria d’igualtat. 

Família, passeu un bon pont i recupereu-vos d’examens…i de la festa del bou!!