Noticiari ACTAIO Març

Noticiari ACTAIO MARÇ

Bon dia família ACTAIO, estava bona la mona? A nosaltres encara ens ha sobrat una miqueta, i és que ens agrada més el dolç…

Este mes, encara que hàgem tingut unes minivacances, no hem parat. L’alumnat i el professorat d’alguns centres, ja pensen si treballem allí, de les vegades que entrem a les seues aules. També seguim amb els nostres tallers d’ocupabilitat, este mes sobre Mercat laboral, Competències professionals i l’Entrevista de treball.

Però no ens quedem només en això, ja ens coneixeu, i segur que sabeu el que diré.. si!… Les nostres jornades i activitats solen ser un èxit. A principis de març va tindre lloc un taller juntament amb COEVAL on es va parlar de la FP Dual, les seues característiques i com és el procés d’acollir a alumnes en esta situació en les empreses. A més, vam organitzar a Alcoi una xarrada al costat de les famílies per a parlar de la importància que estes tenen com a agent orientador en la decisió dels seus fills i filles sobre el seu futur professional.

I parlant de futur, a la sala Gomis d’Ontinyent vam dur a terme una Jornada de Bones Pràctiques, on empreses líders del territori ens van parlar de com apliquen la TECNOLOGÍA I DIGITALIZACIÓ EN LA GESTIÓ DE RRHH. Tanmateix comptarem amb l’especial intervenció de Pascual Benet, psicòleg i coach, que ens va deixar a tots amb ganes de més.

Per cert, del nostre últim convidat, heu escoltat l’entrevista que li vam fer? Este mes ens vam prendre un Café amb Cessar Mariel, CEO de Iristrace i amb el qual es van tractar molts temes de present i encara més de futur; bases de dades, intel·ligència artificial, big data… Sona interessant veritat? Corre a les nostres xarxes socials i allí podràs trobar l’entrevista completa. En Spotify i YouTube.

Ens veiem dins de poquet… i a tots els amics i amigues d’Alcoi, Banyeres i Agullent, que passeu unes bones festes, que ja les teniu ahí..

Salutacions Família