Noticiari ACTAIO ABRIL

Noticiari ACTAIO ABRIL

Bon dia família ACTAIO, com estan eixos festers? Esperem que recuperats ja i amb el cabet a la feina.

Nosaltres hem tingut un mes molt carregat d’activitats, i és que com de costum ACTAIO no para.
Entrem ja en la recta final de visites a l’aula, i no perquè no vulguem seguir, si no perquè ja estan cansats de nosaltres… nooo, és broma, però s’acosta el final de curs per a ells i cal donar-los un respir.
Però pel que fa a tallers d’ocupabilitat, no hi ha descans que valga, tots els mesos estem fent un tema o un altre. A l’abril hem impartit els del “Grup d’acompanyament”, “Habilitats de comunicació per a la cerca d’ocupació” , “Com presentar-se davant una empresa”, “Competències digitals bàsiques per a l’ocupabilitat” i “Com treballar a l’Administració Pública”.

A més, en abril ha tocat un dels nostres directes d’ocupabilitat… Sabries dir-nos quin és el teu superpoder? En el directe intentem donar alguns consells perquè busques al teu interior i pugues potenciar les teues fortaleses i créixer professionalment. Ho pots trobar en el nostre canal de YouTube.

Encara que este mes s’han celebrat festes de moros i cristians en diferents localitats, les Jornades i Fòrums no paren. A Ibi i a Ontinyent vam tindre una xerrada amb les famílies d’alumnat sobre orientació laboral i formativa, amb una gran assistència de persones. També a Ibi hem realitzar un taller sobre l’FP Dual amb diferents empreses i centres educatius. Per altra banda, el darrer 24 a Ontinyent, va tindre lloc el Fòrum d’Ocupació territorial “Labora en ruta” on ACTAIO era col·laborador en l’organització i va participar activament en la programació, moderant la Taula rodona: Estem qualificats per al que necessiten les empreses al territori? e impartint el Taller: Plataformes i portals per a la cerca d’ocupació; i la Conferencia: Accés al empleo públic.

Però en ACTAIO no sols participem organitzant “saraos” també ens donen espais de difusió i informació, com a la Fira de l’estudiantat que va tindre lloc el dia 19 a Ontinyent, on vam estar amb un expositor ajudant a resoldre dubtes a tots aquells que s’acostaven… i de pas s’en portaven algún regalet d’ACTAIO.

Ja podem notar el sol i el caloret… i això significa que per a quan ens tornem a veure ja quasi haurem canviat els dolços pel gelat.

Salutacions Família