Noticiari ACTAIO SETEMBRE

Noticiari ACTAIO SETEMBRE

Bon dia família ACTAIO, com han anat les vacances? Segur que us han passat volant… com a tots. Nosaltres ja hem començat a donar-li canya una altra vegada, i hem estat este mes carregats de treball, Voleu saber què hem fet?

Ens estrenem amb el primer directe d’ocupabilitat, en el qual parlem sobre els errors més freqüents en buscar treball, ho tenim en YouTube i en Spotify, per si encara no ho heu escoltat. 

A més, seguim amb els nostres famosos tallers, esta vegada sobre el mercat laboral, i el vam fer ací, a Ontinyent. També impartim dues sessions setmanals al grup d’Acompanyament per a la cerca d’ocupació. 

Les reunions són la tònica general d’este equip,entre elles, vam fer una per a preparar cosetes noves molt molt interessants que d’ací a poc podreu veure.

Com veieu no parem quiets, i és que a la fi de mes vam estar també en el Focus Pime escoltant professionals dels RH i Nodrint-nos de diferents punts de vista. Va ser molt interessant i enriquidor. 

Però la cosa no queda ací, la setmana passada vam fer la Primera Trobada de Tallers d’Ús del territori, va ser una passada la participació de la gent i els testimoniatges d’antics alumnes, així com la intervenció de les empreses que convidem. I com sempre, els dolços de l’esmorzar van triomfar… no va quedar res!.

Ens veiem el mes que ve!