El Àgora Alcoy acull una taula d’experiències per a conéixer el procediment d’acreditació de competències

Àgora Alcoy acull una taula d'experiències per a conéixer el procediment d'acreditació de competències

Aquesta activitat organitzada per ACTAIO s’enquadra dins del programa AVALEM TERRITORI, subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social. Dirigida a persones desocupades i/o en millora d’ús del territori, agents socials, orientadors/as, empreses… 

L’Acord Territorial per a l’ocupació i el desenvolupament local d’Alcoi-Ibi-Ontinyent (ACTAIO) en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi celebraren una Mesa d’Experiències “ACREDITA’T”, en el Espai Àgora d’Alcoi el dilluns 16 d’octubre des de les 16´30 h fins a les 18´00 h, amb l’objectiu de compartir la informació i l’experiència del procediment d’acreditació a través de les figures que intervenen en això.

En la Jornada participaren com a representants de l’Institut Valencià de Qualificacions Professionals (IVCP) de la Consellería d’Educació, Universitats i Ocupació, Daniel Arias (Subdirector General d’Acreditació i Orientació Professional)

Alberto Herranz (Cap de Servei d’Orientació Professional), també Toni Reig, professor de l’IES Cotes Baixes d’Alcoi i president de la Comissió d’Acreditació d’Automoció (Conselleria d’Educació) i 2 persones que han finalitzat el procés d’acreditació de competències, J. Rubio i E. Llopis.

L’activitat es va desenvolupar a partir de l’experiència d’aquestes 2 persones, sobre la qual, tant el IVCP com l’avaluador informaren i aclariren tots els aspectes relatius al marc regulador, tràmit, dubtes més habituals, dificultats, etc.

Una vegada exposades les qüestions que en la taula es van considerar rellevants, es va obrir un torn de preguntes on qualsevol persona del públic assistent, va poder plantejar plantejar dubtes que no hagen sigut aclarides o que els resulten interessants.