ÈXIT EN ELS TALLERS DE FOMENT DE L’OCUPABILITAT EN IBI

ÈXIT EN ELS TALLERS DE FOMENT DE L'OCUPABILITAT EN IBI

Durant el mes passat de gener i principis de febrer, l’Acord Territorial per l’ocupació d’Alcoi-Ibi-Ontinyent (ACTAIO) van impartir diferents tallers sobre ocupabilitat.

El primer d’ells va ser el dia 26 de gener del 2023, en el qual una Tècnica de l’Acord va explicar a elaborar un Currículum. En aquest taller l’objectiu era aprendre a elaborar un Currículum i adaptar-lo a les necessitats del merat de treball.

D’altra banda, el 2 de febrer, es va celebrar el taller “Prepara’t l’entrevista de treball”, on analitzem i practiquem les preguntes que podem trobar en una situació d’aquest tipus.

Per a finalitzar l’itinerari, el dia 9 de febrer va tindre lloc el taller “Descobreix els canals de cerca d’ocupació” en el qual es va fer una explicació dels diferents canals tant digitals com no digitals que existeixen, i d’aquesta manera poder arribar a totes les ofertes de treball.

Aquest tipus d’activitats corresponen al Projecte Experimental VII, el qual està subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social, formant part del programa AVALEM TERRITORI.