Noticiari ACTAIO DESEMBRE

Noticiari ACTAIO DESEMBRE

Bon dia família ACTAIO, feliç any nou! Com ho heu passat? Segur que genial, clar que sí.

Malgrat les festes de nadal, nosaltres hem treballat molt, i sobretot les primeres setmanes del mes. Hem dut a terme tallers sobre el “Món Laboral a Ontinyent”, i també sobre “Competències digitals per a l’ocupabilitat”. Coneixes els famosos 3×3?… i a més, un nou que vam estrenar a Benigánim, “Com parlar en públic”.

Les visites a centres educatius són el nostre pa de cada dia i és que no parem de visitar aules i grups. Entrem més a les classes que el profe de mates.

Ens agrada asistir a esdeveniments i aprendre de diferents professionals, per això, vam estar en la Fira d’Ocupació d’Ontinyent. Però no sols assistim a esdeveniments i jornades, som experts organitzadors, i això va ser el que vam fer en la 3a edició de la Jornada d’Estereotips, que va eixir redona.

Però, no ens podem acomiadar sense parlar de la super convidada que vam tindre a la Sala Gomis d’Ontinyent, Elena Ibáñez, quina crack. Es va quedar curt el temps que vam tindre per a escoltar-la. Ens va donar càtedra d’Orientació Avançada, dels treballs del futur i amb futur, de com ajudar als nostres adolescents en la difícil tasca d’elecció d’estudis, i cap on va el món de l’orientació, centrat més en rols professionals que en ocupacions. Sens dubte, molts van marxar sabent una mica millor com afrontar la incertesa laboral a la qual s’enfronten els seus fills i filles.

Acabem el mes gravant un Café molt especial, però no us revelarem res, perquè d’ací a poc ho podreu veure vosaltres mateix.

Com en tota empresa, el menjar de nadal no va faltar, va haver-hi bon menjar, bona companyia i música, molta música. A més, al nadal hi ha una cosa que tots tenim al rebost, i ja sabeu per on van els tirs… Però este mes no diré res, els gaudiré en silenci.

Salutacions