Trobada d’Agents de Desenvolupamnet Local del Territori Actaio

Trobada d'Agents de Desenvolupamnet Local del Territori Actaio

El dia 8 de juliol tindrà lloc la trobada d’agents de desenvolupament local del territori, que abasta a les comarques de l’Alcoià, el Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida, dins del Projecte Experimental VI d’ Actaio.

Com a part d’un dels nostres projectes , s’ha organitzat una jornada informativa i de treball col·laboratiu entre els diferents agents de l’administració municipal amb la finalitat de crear xarxa, posar en comú les experiències davant els reptes que es plantegen en els departaments de promoció econòmica i desenvolupament local, reforçant també els coneixements en matèria d’orientació laboral, ocupació, gestió de programes i subvencions de l’administració.

La trobada es realitzarà de manera presencial en el Centre Cultural Salvador Miró d’Ibi de 9.30-13.30h. La jornada s’iniciarà amb la ponència “Next generation: noves oportunitats de finançament europeu en l’àmbit local” a càrrec de de Lola González (Cap de Servei de la DG de coordinació de governació, presidència de la Generalitat Valenciana). A continuació es desenvoluparan diferents espais de treball i dinàmiques col·laboratives, finalitzant amb el tancament a càrrec del Sr. Alcalde d’Ibi Rafael Serralta.

Aquesta trobada, així com la resta d’activitats d’ Actaio, es realitzen amb la col·laboració de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball amb les corporacions locals i són finançades per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través de les ajudes EMPACE 2021, destinades a fomentar els acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local en la Comunitat Valenciana.

Agrair a la Direcció General de Coordinació de l’Acció de Govern de Presidència de la Generalitat Valenciana que haja fet possible aquesta trobada.

Més informació dels diferents projectes d’Actaio en http://actaio.ajuntament-ontinyent.es/