Noticiari ACTAIO OCTUBRE

Noticiari ACTAIO OCTUBRE

Bon dia família ACTAIO, com ha canviat el temps no? Ja va tocant traure la roba d’hivern…

Este mes seguim amb els tallers del Grup d’Acompanyament, però no va ser l’únic taller, també vam impartir un sobre el Currículum a Muro i a Ontinyent, però ens hem estrenat esta edició amb dos nous temes i un nou format. El primer d’ells va ser d’emprenedoria, a Benigánim, i el segon d’ells va ser l’itinerari 3×3. Tres dies seguits on treballem les competències digitals necessàries per millorar l’ocupabilitat, però també per a les gestions del nostre dia a dia.

Però a més del tallers, com bé sabeu fem molts esdeveniments i este mes no ha sigut menys.

La Mesa d’Experiències “Acredita’t” va servir per a donar a conèixer el procés d’acreditació de competències. A més vam fer la 4a trobada de d’ADLs del territori, on vam posar en comú experiències i participàrem en un taller molt creatiu sobre innovació.

I com la creativitat i la innovació és una cosa que intentem aplicar, ¿¿heu entrat en el nostre canal de YouTube??

Allí podreu trobar una píndola d’ocupabilitat sobre traure profit a les ofertes de treball i un tour virtual amb Kartokraft, la jove empresa iberuda.

I el millor per al final. A finals de mes assistim a unes jornades a Valencia organitzades per Avalem Territori. Allí tots els pactes i acords territorials de la CV ens vam posar cara i ens contàrem allò que fem, però una de les millors coses de conéixer a la gent que fa el mateix que tu, és que a ells també els encanten els dolcets. Enhorabona Avalem pel catering i … per la jornada també.

Seguim preparant activitats per a este mes, així que atents,  perquè ja comencem amb les Activitats a les aules.

No vos constipeu i ens veiem prompte família!