Continua la difusió dels projectes experimentals d’Actaio a la ràdio

Continua la difusió dels projectes experimentals d'Actaio a la ràdio

Des de Actaio ens encanta donar difusió del treball que s’està fent amb els projectes experimentals que es realitzen amb les subvencions d’EMPACE del Laboral. Creiem que és una molt bona iniciativa per a augmentar l’ocupabilitat i el desenvolupament local al nostre territori.

En aquest mes de desembre hem tingut l’oportunitat d’explicar públicament en què consisteix aquests projectes i quina és l’activitat que s’està duent a terme amb l’actual projecte experimental V d’Actaio. Han sigut dues entrevistes en dos emissores de ràdio diferents amb gran influència mediàtica en l’àmbit territorial.

El dia 9 va ser entrevistada la nostra companya Nati Verdú com a integrant de l’equip tècnic del projecte a Radio Ibi . Nati ens va posar al dia de les activitats formatives que estem realitzant en Actaio per a foment de l’FP, per ara es fan de manera digital. A més, ens va informar dels tallers formatius previstos sobre competències digitals tan importants actualment per a cercar feina. Aquests grups formatius sí que es fan de manera presencial tenint en compte totes les mesures de seguretat. 

Aquesta entrevista es pot escoltar accedint mitjançant aquest enllaç.

El dia 15, va ser Vicent Donat com a secretari general de COEVAL, organització integrant del nostre Acord Territorial, qui va participar en l’entrevista, en aquesta ocasió en Ràdio Ontinyent (Cadena Ser) Vicent va informar al voltant del diferents projectes realitzats, recolzant el treball que s’està desenvolupant. Va fer especial menció a la cura del bon ús d’aquests recursos públics perquè verdaderament conduïsquen a resultats afavoridors per a la ciutadania. És per això que Actaio continuarà treballant en els seus objectius en el pròxim Projecte Experimental VI per l’any 2021. 

Aquesta entrevista es pot escoltar accedint mitjançant aquest enllaç.